RING OSS - 08-124 202 54

Laddboxar Stockholm

RING OSS - 08-124 202 54

Elektriker

Att vara elektriker är världens roligaste jobb. Ena dagen installerar man larm- och säkerhetssystem i en villa, nästa dag är det elarbeten i industrin eller installation av laddboxar i Stockholm som gäller. Vi älskar vårt jobb och vi brinner för att hjälpa våra kunder med alla deras elbehov. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på laddboxar i Stockholm eller andra elarbeten.

Låt proffsen jobba

Elarbeten ska alltid utföras av auktoriserade elektriker. Även om en viss åtgärd verkar enkel, försök aldrig utföra ett elarbete på egen hand! Du kan skada dig rejält och det kan också vara svårt att få ersättning från ditt försäkringsbolag om olyckan är framme efter en felaktigt utförd elinstallation. Överlåt istället installation av laddboxar i Stockholm, energieffektiviseringsåtgärder, belysningsarbeten m.m åt oss proffs.

Laddboxar i Stockholm – och mycket mer

Vi trycker gärna lite extra på att vi utför installationer av laddboxar i Stockholm och Södermanland, men faktum är att vi är ett komplett elinstallationsföretag som kan utföra alla möjliga elarbeten, hos såväl privatpersoner som företag.

Några exempel på tjänster vi kan utföra:

  • Service. Här ingår felsökning, reparation, installation, energieffektivisering och underhåll.
  • Elinstallationer, både i befintliga fastigheter och nybyggen.
  • Larm- och kamerasäkerhet för att skydda exempelvis butiker och offentliga lokaler, men även privatbostäder.
  • Olika lösningar för belysning.

Tveka inte att kontakta oss när ni vill installera laddboxar i Stockholm, fixa schysst belysning i badrummet eller reparera en dåligt kopplad jordfelsbrytare!