RING OSS - 08-124 202 54

Laddboxar Stockholm

RING OSS - 08-124 202 54

Om oss

En elektriker i vit hjälm jobbar vid ett elskåp.

MPS EL AB är ett ungt företag som jobbar med såväl privatpersoner som såväl företag. Vår grundare Mattias Ström har jobbat som elektriker sedan 2011 och grundade företaget 2019. Är du i behov av någon typ av elinstallation eller kanske bara vill ha en kostnadsfri offert, tveka inte att höra av er till oss. Vi har vårt säte i Sundbyberg men jobbar i hela Stockholmsområdet. 

Våra skickliga elektriker kan utföra elarbeten av alla slag, bland annat installation av laddboxar i Stockholm, reparationer, felsökningar, belysningsjobb.  Kontakta oss idag för en gratis offert!

Professionella installationer

Vi är auktoriserade av Elsäkerhetsverket och är elektriker som brinner för det vi gör och strävar alltid efter att leverera snabb service med hög kvalitet til våra kunder.

Elsäkerhetsverket.

Vår höga kundnöjdhet är något vi är mycket stolta över. Vårt största mål är att se till att de privatpersoner och företag som anlitar oss får säkra och professionella installationer av larm- och säkerhetssystem, belysning, laddboxar i Stockholm, med mera.

Vi vill understryka hur viktigt det är att elinstallationer utförs av behöriga elektriker. Även en elåtgärd som verkar enkel kan i värsta fall leda till katastrof om den utförs av en amatör. Chansa inte, låt oss professionella installatörer ta hand om dina elarbeten, så som installation av belysning eller laddboxar i Stockholm!

Skatteavdrag för laddboxar i Stockholm

Som privatperson kan du få göra skatteavdrag för reparation, ombyggnad och tillbyggnad, det så kallade ROT-avdraget. ROT-avdraget infördes 1993 för att stimulera byggbranschen i Sverige och många av de tjänster vi utför ger rätt till avdraget. Vi sköter allt det administrativa kring det så att du istället kan fokusera på annat.

Sedan 1 januari 2021 finns även ett nytt skatteavdrag för privatpersoner som installerar grön teknik. Där ingår installation av laddboxar i Stockholm. Precis som med ROT-avdraget sköter vi allt som har med skatteavdrag att göra och när du får din faktura har vi redan dragit av skattereduktionen. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig som kund att få egna laddboxar i Stockholm!